Skip to main content
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës shtesë-dhe pa konservans
  • pa aroma shtesë
  • i butë dhe me pak thartirë
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 200 ml
Rekomandimet ditore Në mes racioneve
Përbërësit kryesor Mollë, Banane, Mango
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: AL8022

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Lëng multivitaminë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori