Skip to main content
prej muajit 6

Drithëra organike

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Jo GMO-asnjë modifikim gjenetik I organizmave (sipas rregullave te BE për prodhimet organike )

Përbërësit: 80% drithëra* integrale (miell* integral i tërshërës, miell* integral i grurit, miell* integral i elbit, miell* integral i grurit të derdhur, miell* integral i thekrës), 20% grizë* gruri, vitaminë B1.

 

  • vitaminë B1*
  • me drithëra të çmuara integrale
  • përmban gluten
  • përmban sheqerin natyror të përmbajtësve 

Numri i arttikullit: AL30405

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Drithëra organike

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori