Skip to main content
pas muajit 4

Pure drithërash me hikërr

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Jo GMO-asnjë modifikim gjenetik I organizmave (sipas rregullave te BE për prodhimet organike )

Përbërësit: 59 % miell misri*, 22% miell tërshëre*, 19% miell hikrre*, Vitamin B1

  • *nga bujqësia organike
  • pa sheqer shtesë
  • pa gluten
  • pa qumësht 

 

Numri i arttikullit: AL30407

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure drithërash me hikërr

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori