Skip to main content
pas muajit 4

Oriz I bluar

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • pa qumësht
  • Me vitaminë B1 - i rëndësishme për funksionin e sistemit nervor
  • pa gluten
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 200 g
Përbërësit kryesor Oriz

Numri i arttikullit: AL2769-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Oriz I bluar

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori