Për ne, të shkosh më larg se sa bio, do të thotë të bësh më shumë sesa kërkon logoja organike e BE-së.

+ Mbi 60 vjet me bio përvojë

+ Mirëqenie e kafshëve sipas udhëzimeve të rrepta të HiPP-it

+ Kërkime për ruajtjen e specieve dhe promovimin e biodiversitetit

+ Vlera më të rrepta të kufirit se sa e përcakton ligji

+ Më shumë se 260 kontrolle për çdo shishe

+ Prodhimi në klimë neutrale të shishes


= Vula jonë HiPP bio

Më e rreptë se rregullat e BE-Bio: HiPP Bio-Vula është e përkushtuar për cilësinë e shkëlqyeshme

Unë garantoj për këtë me emrin tim.

Më shumë dashuri për kafshët:

Kështu jetojnë bio bagëtitë e HiPP-it

Lexoni më shumë

Më shumë dashuri për kafshët:

Në HiPP, sqepat mbesin të akorduar

Lexoni më shumë

Më shumë dashuri për kafshët:

Iniciativa Bruderhahn

Lexoni më shumë

Më shumë dashuri për kafshët:

Lopë të kënaqur për HiPP bio qumështin tonë

Lexoni më shumë

Më shumë dashuri për kafshët:

Peshqit nga peshkimi i qëndrueshëm, i certifikuar nga MSC

Lexoni më shumë

Më shumë dashuri për kafshët

 ... sepse tek ne, viçat qëndrojnë më gjatë me nënën e tyre dhe zogjtë e pulave meshkuj, lejohen të rriten gjithashtu.

Kafshët ndihen të kënaqura te HiPP bio fermerët. Metoda e kultivimit të drejtë dhe të ushqyerit me varietete të përshtatshme për kafshët e fermave, janë faktorët kryesorë të bujqësisë organike. Rregullat ligjore janë veçanërisht të rrepta: Ushqimi duhet të vije nga Bio fermat dhe nuk guxon të përmbajë asnjë antibiotik, përmirësues të performancës ose lëndë të parë të modifikuar gjenetikisht. Përveç kësaj, kujdesi për zgjedhje të përshtatshme të racës, shumë hapësirë të lirë për lëvizje, stalla të mëdha dhe dritë e mjaftueshme e sigurojnë shëndetin e kafshëve.

HiPP shkon përtej rregullave të parapara me ligj dhe në udhëzimet e veta ka paraparë rregulla për bio prodhuesit dhe bio furnizuesit. Punonjësit e HiPP-it, kontrollojnë rregullisht në vendin e prodhimit se a janë përmbushur të gjitha kërkesat e përcaktuara nga HiPP-i dhe rregullat që kanë të bëjnë me mirëqenien e kafshëve. Me këtë kontroll gjithëpërfshirëse të procesit, ne ju garantojmë konsumatorëve tanë se zbatohen parimet e bio kultivimit, të përshtatshme për llojet, sepse mirëqenia e kafshëve është e rëndësishme për ne.

Më shumë diversitet dhe përvojë:

Kultivim i HiPP bio perimeve për më shumë se 60 vjet

Lexoni më shumë

Më shumë diversitet dhe përvojë:

Bio banane me ndershmëri - projekti ynë Kosta Rika

Lexoni më shumë

Më shumë diversitet dhe përvojë:

Fruta HiPP nga pemishtet e livadheve

Lexoni më shumë

Më shumë diversitet dhe përvojë:

Kultivimi i HiPP bio drithërave me kujdesin më të madh

Lexoni më shumë

Më shumë diverzitet dhe përvojë

... sepse bio bujqësia promovon gjithashtu biodiversitetin

A e dini se vetëm toka e shëndetshme prodhon ushqim të shëndetshëm?

Para se një fushë të bëhet fushë e HiPP Bio, një nga ekspertët tanë e kontrollon tokën duke marrë disa mostra për fushën, të cilat më pas ekzaminohen në laborator. Fusha mund të jetë e përshtatshme për kultivimin bio të HiPP-it, vetëm nëse toka i plotëson kërkesat tona të rrepta. Fushat e hapura të cilat i rrah era, sigurojnë që dëmtuesit të largohen nga era, dhe në sajë të bimëve të ndryshme në skajet e fushës, dëmtuesit preferojnë të qëndrojnë aty më shumë se sa në fushën me kultivimin bio. 

Më shumë qëndrueshmëri dhe mbrojtje të klimës

.... sepse tokat e shëndetshme lëshojnë më pak CO2 dhe ne i prodhojmë shishet tona në mënyrë neutrale me klimën

Zbuloni HiPP bio përbërësit

Nga vijnë lëndët e para për produktet tona HiPP?

Ndër vite, HiPP ka hulumtuar se si qëndrueshmëria dhe biodiversiteti mund të përmirësohen. Prandaj, ne i blejmë të gjitha lëndët tona bio të papërpunuara nga e gjithë bota, sipas kërkesave të rrepta për cilësi. Gjeni informacione interesante dhe fakte në lidhje me bio lëndët tona të para në hulumtuesin e përbërësve tanë, HiPP. Për më shumë orientim dhe transparencë.

zbulo tani

Së bashku të bëjmë më shumë

Secili prej nesh mund të shkojë një hap më tej sesa "bio" - për shembull me:

 

  • Vendosni kutitë e foleve për zogjtë në kopshtin e shtëpisë
  • Mbjellja e farave të luleve në livadhe me lule shumëngjyrëshe
  • Ndërtoje vet hotelin për insekte

Kështu duke vepruar, ju ndihmoni për ruajtjen e habitatit të zogjve dhe insekteve tona.