Skip to main content

Rreth mbajtjes

Derrat janë nga natyra shumë kurioz dhe kanë një ndjenjë shumë të zhvilluar të erës. Prandaj, ata gjithmonë kanë nevojë për kashtë të bollshme, mjaft hapësirë ​​për lëvizje dhe qasje në hapësira të jashtme. Vetëm atëherë ata mund të ndjekin nevojat e tyre të natyrshme. Për shembull, ata pëlqejnë të gërmojnë në kashtë dhe të kërkojnë ushqim ose të flenë të shkujdesur. Stallat ndahen në zona funksionale siç janë për ngrënie, pushim dhe aktivitetet. Si gjithçka ngrënës, ata pëlqejnë ushqim bio, një përzierje ushqimore organike e certifikuar nga HiPP dhe p.sh. sanë.