Skip to main content

Rreth prejardhjes

HiPP pula organike, vjen ekskluzivisht nga Gjermania dhe Austria. Pulat lejohen të jenë sa më gjatë jashtë, në kullota. Kur moti bëhet më i freskët, shpezët tona nuk do t‘u ngushtohet mundësia për të qëndruar jashtë sepse ato disponojnë kopshtin dimëror. Stallat janë ndërtuar me sipërfaqe të mëdha që pulat të ndjehen shumë rehatshëm. Atje gjithmonë do të gjendet uji i freskët dhe ushqimi që rrjedhë nga fabrikat ushqyese të kontrolluara HiPP.