Skip to main content

Rreth origjinës

Tërshëra Organike HiPP parapëlqen vende të ftohta me lagështirë, me furnizim të mirë me ujë, përndryshe nuk kanë kërkesa. Tërshëra jonë rritet në Gjermani, Poloni, Lituani, dhe Suedi. Vjelja zhvillohet ndërmjet korrikut dhe gushtit. Pastaj tërshëra pastrohet dhe ruhet në të thatë.