Skip to main content

Çaj për foshnje - Çaji i koprës

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Nuk përmban:

  • sheqer
  • gluten
  • aromate
  • ngjyrosës
  • konzervans

Numri i arttikullit: 3600-02

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Çaj për foshnje - Çaji i koprës

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori