Skip to main content
  • I përshtatshëm për përgatitjen e ushqimit për foshjna
  • Ujë burimi pa acid karboni
  • Ujë i pastër për bebe për shuarje të etjes
  • I përshtashëm për ushqimin e foshnjës tuaj me natrium të varfëruar
  • pa patur nevoj që të zihet
  • I kontrolluar me rigorozitet
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 250ml dhe 1,5l
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: AL8083

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Ujë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues