Skip to main content
prej muajit 6

Pjeshkë,banane, mango me jogurt

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përbërja: 47% fruta*(20% pjeshkë*, 15% banane*, 12% mango*), 35% jogurt*, lëng molle* nga koncentrati, grizë orizi* nisheste orizi*, regulator i aciditetit kalcium karbonat, antioksidant acid askorbik* 

  • Paketim shtrydhës
  • 100% fruta organike
  • pa sheqer shtesë apo ëmbëlsues të koncentruar të lëngjeve
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë

Numri i arttikullit: 8680

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pjeshkë,banane, mango me jogurt

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori