Menyja

HiPP bio-cilësi

HiPP-i është përpunuesi më i madh i lëndëve të para sipas parimeve të prodhimtarisë bio. Më shumë se 8.000 bujq furnizojnë HiPP-in me prodhime bio. Nëpërmjet bio prodhimit të HiPP-it, çdo vit mbrohen 15.000 ha tokë dhe ujë nga 4.000 tonelata pleh artificial dhe 5.000 kg pesticide.

Po çfarë është me saktësi prodhimi Ekologjik? Sa testime laboratorike i kalon një kavanoz i HiPP-it para se të arrij në shitore? Të gjitha nga kjo lëmë, i mësoni këtu.