Skip to main content

A e dini?

Ne marrim si mishin, ashtu edhe vezët nga raca e njëjtë?

Në mesin e racave të pulave që rriten ngadalë, ne qëllimisht kemi zgjedhur racën Sandy për kultivim. E veçanta: Zogjtë meshkuj si dhe motrat e tyre femra, rriten bashkë. Sepse zogjtë meshkuj sigurojnë mishin, ndërsa pula sjell shumë vezë organike. Pra, të dyja janë të vlefshme për ushqimin tonë HiPP.