Skip to main content

Rreth origjinës

Misri ynë organik HiPP kultivohet në Gjermani, Austri, Itali dhe Rumani. Sepse ashtu si meli e dëshiron ngrohtësinë e misrit - megjithatë në kombinim me furnizimin e mirë me ujë deri në lulëzim. Fermerët organikë HiPP, preferojnë hapësirat e hapura ndaj erës që lejojnë tharje të shpejtë të kulturës dhe përgatitja për të korrat. Transporti dhe përpunimi i mëtejmë bëhet vetëm sipas nevojës. Ndërsa misri bio ruhet në vend. Megjithatë, misri bio për ushqimin tonë shtesë në kavanoz, përpunohet i freskët menjëherë pas korrjes.