Skip to main content

Mirë për foshnjën Tuaj

Peshku është një burim i shkëlqyeshëm i proteinave lehtë të tretshme, për të cilat trupi ka nevojë si një bllok ndërtimi për qelizat e trupit, enzimat dhe hormonet. Dy cilësi tjera që e bëjnë peshkun të shëndetshëm për foshnjat është përmbajtja e lartë e jodit dhe vitaminës D. Është e rëndësishme që kur shkoni të hani peshk, merrni edhe foshnjat, sepse zakonet e të ngrënit formohen herët.

Mësoni më shumë përse rekomandohet konsumi i peshkut një herë në javë.