Biberoni, pajtuesi

Rekomandimet për biberon janë gjithmonë vetëm sugjerime. Varësisht se sa i fortë është fëmija juaj dhe sa me forcë thith biberonin me gojë apo e shtyp, dalin shumë ushqime të ndryshme. Është mirë që fëmija juaj të vendosë se cilat madhësi dhe forma i preferojnë. Si një pikënisje e mirë: nëse e mbani biberonin me kokë poshtë, një pikë në sekondë duhet të dalë jashtë.

Me biberon ose pajtues, ju mësoni nga përvoja. Nëse fëmija juaj ka nevojë për një kohë të gjatë për të mbaruar një shishe, ndryshimi mund të vije me ndryshimin e madhësisë së biberonit, mund të ketë kuptim. Kërkoni këshilla në një dyqan të specializuar. Është e rëndësishme biberoni të përshtatet me nevojat individuale të fëmijës suaj.