Skip to main content
pas muajit 4

Pjeshkë me dardhë

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • pa sheqer shtesë - përmban sheqerin natyror nga frutat
  • pa aroma shtesë
  • pa gluten
  • ekoprodukt
  • Te ruhet në temperaturë dhome

Numri i arttikullit: HR4340-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pjeshkë me dardhë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues