Skip to main content
pas muajit 1

HiPP 1 Organik

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përbërësit: Qumësht i pamazuar*, produkte hirre*, Vaj bimësh* (vaj palme*, rrepe* dhe luledielli*), Laktozë*, Vaj peshku1,natrium klorid, kalcium karbonat, vaj Mortierella alpina, korinë, natrium citrat, L-tyrosine, natrium selenit, L-fenalalinë, L-tryptophan, zink sulfat, sulfat hekuri, stabilizator i acidit laktik, Vitaminë C,vitaminë E, magnezium sulfat, acid pantotenik, sulfat bakri, vitaminë A, Vitaminë B1, Vitaminë B6, kalium jodat, acid folik, sulfat mangani, vitaminë K, Vitamin D, D-biotin.

  • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.
  • të gjithë ushqyesit thelbësorë
  • që tretet lehtë
  • frymëzuar nga qumështi i nënës
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: AL2019

Ne presim vlerësimin tuaj!

HiPP 1 Organik

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori