Skip to main content
prej muajit 6

HiPP 2 Organik

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

  • Ideal gjatë moshës kur foshnja ushqehet me ushqim në kavanoz
  • Acidet omega-3 natyrore yndyrore nga përbërësit organike
  • materie ushqyese të rëndësishme për rritjen e shëndetshme
  • ngopës dhe lehtë i tretshëm
  • kalcium natyral
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 300g dhe 800g
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: AL2058

Ne presim vlerësimin tuaj!

HiPP 2 Organik

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori