Skip to main content
pas muajit 1

HiPP 1 COMBIOTIC®

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përbërësit: Qumësht i skremuar*, produkte hirre*, Vaj bimësh* (vaj opalme organike*, rrepe* dhe luledielli*), Laktozë*, galakto-oligosakaride nga laktoza, kalium klorid, Vaj peshku1, kalcium karbonat, vaj mortierella alpina, kolinë, natrium citrat, L-fenalalinë, kripë kalciumi nga acidi ortofosforik, natrium selenit, L-tryptophan, magnesium sulfat, L-histidine, sulfat zinku, sulfat hekuri, stabilizator i acidit laktik, vitaminëC, kultura natyrale të
acidit laktik (limosilactobacillus fermentum hereditum2), Vitaminë E, niacin, acid pantotenik, sulfat bakri, vitaminë A, Vitaminë B1, Vitaminë B6, kalium jodat, acid folik, natrium selenat, Vitaminë K, sulfat mangani, Vitamin D, D-biotin, Vitaminë B12.

  • i modeluar nga qumështi i nënës
  • fibra të rëndësishme (GOS*) të modeluara sipas qumështit të nënës .Këto fibra gjatë konsumit ditorë promovojnë florën e shëndosh të zorrëve. *Galactooligosaccharide - të përfituara nga Laktoza
  • Probiotiku - kulturat natyrore të acidit laktik
  • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.
  • lehtësisht të tretshëm
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: AL2013

Ne presim vlerësimin tuaj!

HiPP 1 COMBIOTIC®

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori