Skip to main content
prej muajit 12

HiPP 3 COMBIOTIC®

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Jo GMO-asnjë modifikim gjenetik I organizmave (sipas rregullave te BE për prodhimet organike )

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

  Përbërësit:
  Qumësht i skremuar, laktozë, Vajra bimore (vaj palme¤, vaj rrepe, vaj luledielli), galakto -ologosaharide nga laktoza, kalium citrat, kripëra të kalciumit ngaa acidi ortofosforik, kripëra të kalciumit nga acidi citrik, sulfat magnezi, vaj peshku, vitaminë C, sulfat hekuri, stabilizator acid laktik, sulfat zinku, kulturë natyrore e acidit laktik (lactobacillus fermentum hereditum®1), vitaminë B2, vitaminë A, kalium jodat, acid folik, D-biotin, vitaminë D, vitaminë B12.

 • për një zhvillim të shëndosh
 • ofron energji të vlefshme
 • I butë dhe ngopës
 • Fibrat dietetike të Probiotikëve (GOS ) mbështesin florën intestinale
 • Acidet natyrore Omega-3 yndyrore për rritje të shëndetshme
 • lehtësisht të tretshëm
 • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: AL2097

Ne presim vlerësimin tuaj!

HiPP 3 COMBIOTIC®

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori