Skip to main content
prej muajit 6

HiPP 2 COMBIOTIC®

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

  • për një zhvillim të shëndosh
  • Ideal gjatë moshës kur foshjna ushqehet me ushqim në kavanoz
  • ngopës
  • Fibrat dietetike të Praebiotikëve (GOS ) mbështesin florën intestinale
  • Probiotiku - kulturat natyrore të acidit laktik
  • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.
  • lehtësisht të tretshëm
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: AL2094

Ne presim vlerësimin tuaj!

HiPP 2 COMBIOTIC®

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori