Skip to main content
  • fibra të rëndësishme (GOS*) të modeluara sipas qumështit të nënës .Këto fibra gjatë konsumit ditorë promovojnë florën e shëndosh të zorrëve. *Galactooligosaccharide - të përfituara nga Laktoza
  • Kulturat natyrore të thartirës laktike, të cilat janë nxjerrë fillimisht nga qumështi i njeriut. Qumështi i njeriut përmban një shumëllojshmëri të bimëve natyrore të cilat mund të jenë individualisht të ndryshme.
  • Omega-3: esesnciale Omega-3-Acidi yndyrorë, janë shumë të rëndësishme, për tru dhe qelizat e nervave ,dhe kështu ndihmojnë rritje dhe zhvillim të shëndosh, sepse trupi nuk ka mundësi të riprodhoj.
  • Proteina e hydrolizuar: nese foshnja juaj deri tani ka perdor nje HA-Ushqim ,ju mundeni pas muajit të 6 ta ushqeni me HiPP HA2 Combiotik® të hydrolizuar (dmth.të ndara) dhe te ushqeni me qumësht me proteina të varferuara.Proteinat e zberthyera në HiPP HA Combiotik® qumësht vazhdues nuk shkatojn alergji dhe kan shije të butë ,kështu që foshnja juaj krijon shije e cila i ndihmon që të pijë në moshë më të rritur.
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: AL2148

Ne presim vlerësimin tuaj!

HiPP HA 2 COMBIOTIC®

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori