Skip to main content
pas muajit 1

Qumësht Comfort Ushqim Special

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • Rregullimi i jashtëqitjes duke zvogluar  përmbajtjen e laktozës,dhe ndarje te proteinave  dhe një strukturë yndyre lehtësisht të tretshme, e cila është veçanërisht afër acideve yndyrore të përfshira në qumështin e gjirit
  • Me kultura natyrore të acidit laktik (Lb. fermentum) - marrë fillimisht nga qumështi i gjirit
  • Qumështi i gjirit përmban një larmi kulturash natyrore që mund të ndryshojnë nga personi në person
  • Me pak alergjen dhe për këtë arsye i përshtatshëm edhe për foshnjat që rrezikohen  nga alergjitë
  • Të gjitha lëndet ushqyese të rëndësishme
Përmbajtja 300g
Rekomandimet ditore Gjatë tërë ditës

Numri i arttikullit: AL2317-02

Ne presim vlerësimin tuaj!

Qumësht Comfort Ushqim Special

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori