Skip to main content
pas muajit 1

Qumësht special ARF Antireflux

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • Me miellin e fituar nga zemra e fares se" carruba"së / vecanërisht i trash,i qullët
  • të gjithë ushqyesit thelbësorë
  • Kulturat natyrore të acidit laktik, të cilat janë nxjerrë fillimisht nga qumështi i njeriut. Qumështi i njeriut përmban një shumëllojshmëri të bimëve natyrore të cilat mund të jenë individualisht të ndryshme
  • Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur ne formë të zgjatur zingjiror,te përmbajtura sikurse në qumështin e nënes.Këto janë shumë të rëndësishme vecanrisht në vitin e parë të jetës , sepse foshnjat në këtë moshë nuk mund të prodhojnë vetë LCPs në masë të mjaftueshme.
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: AL2307

Ne presim vlerësimin tuaj!

Qumësht special ARF Antireflux

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori