Skip to main content
pas muajit 4

Kungull me Patate

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përberja: 60% kungull*, 25% patate*, Ujë, 1.3% Vaj rrepe*, pa gluten 

  • pa kripë shtesë
  • acidi alfa-linolenik,AY Omega 3 për zhvillim të trurit dhe indeve nervore
  • pa aromate, konzervans* dhe ngjyrosës* 

Numri i arttikullit: AL4043

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Kungull me Patate

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori