Skip to main content
pas muajit 4

Kungulli i parë i foshnjës

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përberja: 90% kungull*, ujë*

  • pa kripë shtesë, përmban natriumin natyral
  • pa aromate
  • pa konzervans*, pa ngjyrosës*
  • Pa gluten 

Numri i arttikullit: AL4063

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Kungulli i parë i foshnjës

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori