Skip to main content
pas muajit 5

Vaj rrepe - 100% Bio

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • Për pregaditje të ushqimit
  • Raport optimal I Omega-3 dhe Omega-6
  • Acidi alfa-linolenik (AY Omega-3) ndikon në zhvillimin e trurit dhe indeve nervore
  • Vaj i pastër rrepe i rekomanduar nga
  • Instituti Hulumtues për ushqim të foshnjeve
  • I pasur me vitaminën E

Numri i arttikullit: 6065

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Vaj rrepe - 100% Bio

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori