Skip to main content
prej muajit 6

5 drithëra me kumbulla të thata

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

• Pa sheqer shtesë
• Pa koncentrat të lëngjeve
• I pasur me Kalcium për eshtra
• Jod për funkcionim të gjandrës tiroide
• Vitaminë A dhe D për sistemin imunitar
• Vitaminë C për absorbim të hekurit
• I pasur me Vitamin B1

Numri i arttikullit: AL2918-03

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

5 drithëra me kumbulla të thata

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori