Skip to main content
prej muajit 6

Pure qumështi organike Bebi biskota

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përmbajtja: Produkt hirre*, 24% miell integral misri*, 14% qumësht* pluhur i skremuar, grizë misri*,vaj bimorë* (vaj rrepe*, vaj luledielli*), 10% biskota (miell misri*, produkt hirre*, buter*, nisheste misri*), kalcium karbonat, vitamin C, difosfat hekuri, vitamin E, vitamin B1, vitamin A, kalium jodat, vitamin D. 

  • Pas muajit të 6
  • Të përgatitet me ujë
  • Pa sheqer shtesë
  • Përmban gluten 

Numri i arttikullit: AL2965-03

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure qumështi organike Bebi biskota

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori