Skip to main content
pas muajit 4

Pure qumshti me baby keks dhe mollë

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përmbajtja 190g
Rekomandimet ditore Mesdite
Përbërësit kryesor Mollë

Numri i arttikullit: AL5514

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure qumshti me baby keks dhe mollë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori