Skip to main content
prej muajit 6

Pasta me salmon të Alaskës dhe perime

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • Pa kripë shtesë
  • Me Jod, i rëndësishëm për funksionimin normal të gjëndrës tiroide dhe zhvillimit mendor.
  • Pa aroma, konzervans* dhe ngjyrosës*
  • Përmban gluten

Numri i arttikullit: 6275-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pasta me salmon të Alaskës dhe perime

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori