Skip to main content
pas muajit 4

Perime të njoma, patate, mish BIO

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përmbajtja 125g
Rekomandimet ditore Gjatë tërë ditës
Përbërësit kryesor Misër, Patate, Mish gjedhi

Numri i arttikullit: AL6152

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Perime të njoma, patate, mish BIO

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori