Skip to main content
pas muajit 4

Patate me spinaq dhe perime

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përbërja: 41% patate*, qumësht* i skremuar, 10% spinaq*, karrota të bardha*, majdanoz*, kremë*, 1.3% Vaj rapsi, Uje.

  • Pa kripë shtesë 
  • Acidi alfa-linolenik, acidi yndyror Omega-3, kontribon në zhvillimin e trurit dhe indeve nervore.
  • Pa aroma, konzervans*, dhe ngjyrosës* 

Numri i arttikullit: 4017

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Patate me spinaq dhe perime

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori