Skip to main content

Babysanft - Qumësht për rrezitje

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

 • Mbrojtje e menjehershme
 • Rezistent ndaj ujit
 • Miqësor për foshnje
 • UVA + UVB mbrojtje
 • Me bio vaj bajamesh
 • Lyhet lehtësisht dhe nuk ngjitet
 • E prodhuar posaqërisht për lëkurën e ndjeshme të foshnjeve
 • Pa nanogrimca
 • Pa aromate (parfyme)
 • Pa octocrylen
 • Pa parabenë

Numri i arttikullit: 9642

Ne presim vlerësimin tuaj!

Babysanft - Qumësht për rrezitje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori