Skip to main content

Faculeta të lagëta me fibra të buta

  • Pa aromate që mund të shkaktojnë alergji

  • Pa vajra esenciale, alkool dhe sapuna.
  • Pa ngjyrosës, fenoksietanol, parabene,
  • pH neutral, të zbardhura pa klor 
  • Pa silikon dhe proteina drithërore
  • Pa lëndë të parë me origjinë shtazore 
  • pa parfum i cili mund të shkaktoj alergji(sipas . Ligjit për Kosmetik VO)
  • pa Parabene
  • pa PEG-Emulgator
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: EO9690

Ne presim vlerësimin tuaj!

Faculeta të lagëta me fibra të buta

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori