Skip to main content

Babysanft - Sprej për rrezitje

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • Mbrojtje e menjehershme
  • Rezistent ndaj ujit
  • UVA + UVB mbrojtje
  • Me bio vaj bajamesh
  • Lyhet lehtësisht dhe nuk ngjitet
  • E prodhuar posaqërisht për lëkurën e ndjeshme të foshnjeve
  • Pa nanogrimca
  • Pa aromate (parfyme)
  • Pa octocrylen
  • Pa parabenë

Numri i arttikullit: 9646

Ne presim vlerësimin tuaj!

Babysanft - Sprej për rrezitje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori