Skip to main content

Përmbajtja: Ujë, nisheste e hidrogjenerume hidrosilate, kokamidopropil, hidroksisulatinë, kokamidopropil betadinë, lauril glukosid, natrium klorid, koko-glukosid, gliceril oleat, ekstrakt i farës prunus amigdalus dulcis, glicerinë, gliceridë citrat i hidrogjenizum i palmës, tokoferol, acid citrik, acid laktik, acid p-anisik, parfum 

  • I butë dhe i pranueshme për lëkurën, i vërtetuar dermatologjikisht, PH neutral, me substanca të buta pastruese;
  • Pastron ndieshëm, është i butë për sy, pranohet lehtë nga lëkura, është ideal për lëkurën e ndieshme të kokës së foshjave.
  • Flokët pastrohen mirë, mbesin të buta dhe shkëqejnë të shëndosha.
  • Ideal edhe për të rriturit, me lëkurë të ndieshëme të kokës, ose me flokë të buta dhe i përshtatshëm për lëkurë të prirur në neurodermatitis.

Numri i arttikullit: DA90107

Ne presim vlerësimin tuaj!

Shampon sensitiv për foshnje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori