Skip to main content
  • Pranohet lehtë nga lëkura sidomos te lëkura e ndjeshme dhe neurodermitisi dermatologjikisht e testuar dhe vërtetuar.
  • pa vajra eterik thelbësor (sepse disa prej tyre mund të shkaktojn alergji)
  • pa parfum i cili mund të shkaktoj alergji(sipas . Ligjit për Kosmetik VO)
  • pa Parabene
  • pa material me origjinë shtazore
  • pa PEG-Emulgator
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: E9620

Ne presim vlerësimin tuaj!

kremë për fytyrë dhe trup

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori